نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم نامه وزرای خارجه ایران، روسیه و چین به گوترش و رئیس شورای امنیت حماس تونل‌های خود را بازسازی کرده است دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور ترکیه در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم فهرست رسمی اعضای کابینه یمن که به شهادت رسیدند، منتشر شد + عکس دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور تاجیکستان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد دیدار پزشکیان با آنتونیو گوترش در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم معاون اول رئیس جمهور به شهدای کابینه یمن ادای احترام کرد تأکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حل مسائل اراضی رودخانه چهل‌بازه در چارچوب ضوابط قانونی جزئیات تازه از تفویض اختیارات رئیس‌جمهور به استانداران پزشکیان : ایران همواره آماده حل‌وفصل دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود بوده است + فیلم واکنش عارف به فعال‌شدن مکانیسم ماشه: غربی‌ها آخرین برگشان را هم رو کنند؛ ما هنوز برگ اولمان را هم رو نکرده‌ایم + فیلم سرلشکر موسوی: ترور دولتمردان یمن نشانه هراس عمیق از انسجام ملت‌ها در دفاع از فلسطین است تسلیت پزشکیان در پی وقوع زلزله افغانستان
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تربت‌جام پس از بحران سرما| ۱۰ هزار وسایل گرمایشی به‌دست مردم نرسید

  • کد خبر: ۱۴۷۴۵۹
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
آخرین وضعیت تربت‌جام پس از بحران سرما| ۱۰ هزار وسایل گرمایشی به‌دست مردم نرسید
نماینده مردم تایباد، تربت جام، باخرز و صالح‌آباد در مجلس از عملکرد ستاد بحران برای مدیریت قطع گاز در تربت‌جام انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلیل رحیمی جهان‌آبادی آخرین وضعیت مردم تربت جام را تشریح کرد و اظهار داشت: هفته گذشته به‌دلیل کاهش دما در شمال شرق کشور از جمله منطقه تربت‌جام، رسیدن دمای هوا به منفی ۲۰ تا ۲۴ درجه، عملا شرایطی ایجاد شد که با پیک مصرف گاز در منطقه و استان مواجه شدیم، در همین شرایط، گاز ترکمنستان که گاز شمال‌شرق کشور را تامین می‌کرد، قطع شد.

نماینده مردم تایباد، تربت‌جام، با خرز و صالح‌آباد در مجلس با تاکید براینکه مدیریت نادرست و ضعیفی از سوی ستاد بحران استان خراسان‌رضوی اعمال شد، ادامه داد: ستاد بحران نتوانست صنایع انرژی بر در مشهد و شهرک‌های صنعتی اطراف مشهد را مدیریت کند و از آنجایی که تربت‌جام در انتهای خط مسیر لوله گاز شمال‌شرق کشور قرار دارد با افت فشار، گاز ۱۷ هزار مشترک شهر و روستای منطقه قطع شد و متاسفانه مسئولین استانی نتوانستند به موقع اقدام و افت فشار را جبران کنند. در نهایت با پیگیری‌ها، صحبت با وزیر نفت و مدیرعامل گاز، وزیر سفری به استان خراسان رضوی انجام داد که با حضور در تربت‌جام دستور شیب‌کردن گاز داده شد تا گاز تربت جام تامین شود.

وی در خصوص تنش‌ها و مشکلاتی که در توزیع لازم کمکی در حوزه انتخابیه‌اش رخ داد، گفت: وزیر قول توزیع ۱۷ هزار چراغ نفتی و بخاری برقی را داده بود که به بدترین شکل و بی‌نظمی تمام تنها ۷ هزار دستگاه به صورت فله‌ای توزیع شد در حالی که شرکت گاز آمار مشترکینی که با قطعی گاز مواجه شدند را داشت و می‌توانستند لازم را به دست کسانی که گاز نداشتند برسانند به دلیل توزیع ناعادلانه وسایل تجمعاتی در مقابل هلال احمر و فرمانداری شکل گرفت.

رحیمی جهان‌آبادی با تاکید براینکه شاهد ضعف عملکرد ستاد بحران در تربت جام بوده‌ایم، ادامه داد: با گذشت ۶ روز از قطعی گاز، به تدریج فشار گاز افزایش یافت، اما به مدت ۷ ساعت آب شهرستان دچار افت فشار شد چرا‌که به دلیل سرما یا لوله‌ها ترکیده بود یا پمپ‌ها سوخته بود که این هم به دلیل عدم رصد به موقع آبفا از تجهیزات آبرسانی بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط در تربت‌جام عادی است، اظهار داشت: وزیر نفت قول تخصیص اعتبار ۵۵۰ میلیارد تومانی برای انتقال گاز تربت‌جام از انتهای مسیر به خط لوله گاز سرخس داد که کمک بزرگی است همچنین قول پرداخت قبوض گاز دی ماه شهروندان تربت‌جام داده شده که انتظار داریم این قول‌ها عملی شود. به وزیر نفت عرض می‌کنم که از ۱۷ هزار چراغ نفتی و برقی که قول داده بود تنها ۷ هزار دستگاه به دست مردم رسیده، ببینند باقی دستگاه‌ها کجاست یا آن را به مردم بدهند یا درانبار هلال احمر دپو کنند که در شرایط بحرانی در اختیار مردم قرار دهند.

نماینده مردم تایباد، تربت‌جام، با خرز و صالح‌آباد در مجلس با بیان اینکه سرمای اخیر در تربت‌جام بی‌سابقه بود، تاکید کرد: هر موضوع و اتفاقی در کشور رخ می‌دهد ستاد بحران غافلگیر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->